13 Haziran 2016 Pazartesi

Hint Rüzgarı

zaman: 01:40
Merhaba bugün sizlerle Hint Dizileri hakkında konuşacağım.Herkesin bildiği gibi Kanal 7 Hint dizilerini yayınlamaya başladı.Ve Bollywood hayranları için çok iyi oldu.Ben Hint filmlerini severek takip ediyorum.Ama dizilerini hiç izlememiştim.Daha doğrusu bölüm sayılarını gördükten sonra gözüm korkmuştu.Bu yüzden takip edemiyordum.Her neyse bir gün Babaannem ile otururken tesadüfen Kanal 7'de ''Benimsin'' dizisini gördüm.Ve çok hoşuma gitti.O gün bugündür takip ediyorum.Şuan 41.bölümdeyim.Dublaj sevmediğim için altyazı şeklinde izliyorum.Kanal 7 yeni bir atak yaparak 4 dizi daha yayınlayacağını söyledi.Gelin bu dizileri birlikte inceleyelim.
Çok yakışıklısın canım :))
1-SAPNA BABUL BİDAAİ
Dizinin fragmanı için tıklayınız.
Dizinin Konusu:Dizide, bir baba ve onun iki kızının hikayesi anlatılıyor. Dizide babanın 2 kızı var ama kızların anneleri farklı. Kızlarımız Sadhana ve Ragini birlikte yaşıyorlar. Sadhana’nın annesi ölmüş. Annesi hayatta olmayan Sadhana, Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşıyor.
2-SARASWATİCHANDRA
Dizinin Fragmanı için tıklayınız.
Dizinin Konusu:Saraswatichandra bir Hint romanı uyarlaması. 1968'de çekilmiş bir film versiyonu da var. Genç bir aristokrat olan Saraswatichandra, zengin bir ailenin eğitimli kızı Kumud ile görücü usulüyle nişanlanır. Daha sonra Saraswatichandra vazgeçer ve bunu Kumud'a bildirir. Bunun üzerine Kumud hayatına devam eder ve Saras pişman olduğunda ise artık çok geç olacaktır...
3-EK BAAR PHİR
Dizinin Fragmanı için tıklayınız
4-MADHUBALA
Şuan yayında olan bir dizi.Şimdiye kadar 4 bölümü yayınlandı.
Dizinin Fragmanı için tıklayınız.
Dizinin Konusu:Madhubala’ya hamile olan Padmini, kocasının erkek çocuk baskısına daha fazla dayanamaz ve 8 yaşındaki kızı Trishna’yı da alarak evi terk ederek bir film setinde dublörlük yaparak hayatını sürdürür. Zamanla büyüyen, genç ve güzel bir kız olan Madhubala bir güzellik salonunda çalışmaktadır. Bir gün ülkenin en büyük film yıldızı Rishabh, Madhubala’nın nişanlısı Mukund’a çarpıp kaçar. Dilediği her şeyi yapabilecek maddi güce sahip olan ünlü yıldız 3 gün sonra serbest bırakılır. Üstelik kaza hakkındaki dava da onun lehine sonuçlanmıştır. Bu durum karşısında büyük bir üzüntü yaşayan Madhubala, Rishabh’dan intikam almaya karar verir.Madhubala’nın intikam mücadelesi onun Rishabh ile istemeyerek de olsa evlenmesine sebep olur. İkilinin birbirine karşı nefreti evliliğin ilk zamanlarında da etkisini gösterse de Madhubala ve Rishabh zamanla birbirine yakınlaşır. Artık onlar birbirlerine karşı değil aşklarına engel olmak isteyen kişilere karşı savaşmaktadır.
kaynak:kanal 7
Aralarında Ek Baar Phir ve Saraswatichandra dizilerini merakla bekliyorum.Peki Siz?

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Nurenna Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review