14 Şubat 2021 Pazar

Khuda Aur Mohabbat Sezon 3 Yeni Pakistan Dizisi

zaman: 07:29

 Bugün sizlere uzuuuun zamandır beklediğim bir diziden bahsedeceğim. 2019 yılının sonlarına doğru çekimi tamamlandı. Ama bir türlü yayınlamadılar. En sonunda geçtiğimiz Cuma günü yayın hayatına başladı. 3 seriden oluşuyor dizi. Fakat seriler birbirinden bağımsız hikayeleri anlatılıyor. Ben ilk sezonu izlemiştim ve çok etkileyiciydi. Dizide Allah aşkı anlatılıyor. Dizinin ismi de Türkçe olarak Allah ve Aşk anlamına geliyor. Türkçe altyazısı da mevcut.

DİZİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

Yönetmen: Hashim Nadeem Khan
Senarist: Syed Wajahat Hussain
Yayın Günü: Cuma    
Bölüm Sayısı: 39
Yayınlandığı Kanal: ARY Digital 
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2021- 5 Kasım 2021

DİZİNİN KONUSU
Farhad ve Mahi tamamen farklı ekonomik ve kültürel geçmişe sahiptirler. Etkili bir aileden gelen Mahi, gerçek neşeli doğasına rağmen ailesinin sınıfının kurallarına ve gereksinimlerine bağlı kalmaktadır. Diğer yandan Farhad, küçük bir kasabaya aittir ve anında Mahi'ye kapılır. Mahi için kısa sürede her şeyi terk eder. Mahi, Farhad'ın çabalarını takdir etse de ona karşı aynı duyguları hissetmemektedir. Mahi'nin kalbini kazanmaya çalışan Farhad, kendini yaratıcısıyla özel bir bağ kurarken bulur ve bir aşk adamı olur.
Bu klasik aşk hikayesinde, yıldızların vurduğu iki ruh aşkları için savaşmaya çalışıyor. Kader onları bir araya getirecek mi? Sınıfın ve toplumun sınıfları kırılacak mı? Yoksa Farhad bir adanmışın hayatını mı yaşamaya mahkumdur.

OYUNCULAR
Feroze Khan, Farhad rolündedir.
İqra Aziz, Mahi rolündedir.
Mirza Zain Baig, Taimoor rolündedir.
Junaid Khan, Sikandar rolündedir.

Rubina Ashraf
Hina Bayat Usman Peerzada Javed Shaikh Seemi Pasha Asma Abbas Waseem Abbas Sunita Marshal Tooba Siddique Sohail Sameer Meherbano Shameen Khan

FRAGMAN

4 yorum:

Adsız dedi ki...

İlk bölümü gayet güzeldi. Dizide hem Zain hem Feroze hem de Junaid var gözlerim bayram etti resmen. Teşekkür ederim yazı için harikasın

Unknown dedi ki...

18. Bölümden sonrasında türkce altyazı gelmedi eden acab

Nurenna dedi ki...

Yeni bölümleri geldi :)

Adsız dedi ki...

Çok güZel bi dizi feroze khan hayranı olarak bayıldım diziye

Yorum Gönder

 

Nurenna Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review