18 Şubat 2021 Perşembe

Fitoor | Pakistan Dizisi

zaman: 09:50

 Faysal Bey, yeni bir diziyle tekrar karşımızda. Bu dizinin çekimleri devam ediyor. İlk defa güncel bir dizinin çekimlerinin devam ettiğini gördüm. Genellikle Pakistan dizileri önceden çekilip bir kaç ay sonra yayına girer. Hatta bazı oyuncuları bu sebeple aynı anda 2 3 dizide oynarken görürüz. Bu dizinin oyuncu kadrosu çok iyi ama başroldeki kadın oyuncu Faysal ile hiç uyumlu değil.😈 Faysal'ın yanına sadece Madiha, Faryal ve Ushna yakışıyor. Ha bir de ben. 😂

DİZİ HAKKINDA GENEL BİLGİLER


Yönetmen: Siraj ul Haq
Senarist: Zanjabeel Asim
Yayın Günü: Perşembe-Cuma
Bölüm Sayısı: 47
Yayınlandığı Kanal: Har Pal Geo
Yayın Tarihi: 14 Ocak 2021-22 Eylül 2021

DİZİNİN KONUSU

Fitoor, aşık bir kişinin geçmişin endişelerini ve geleceğin belirsizliğini unutmaya mecbur olduğu için her şeyden önce aşan bir aşk hikayesini anlatıyor. Başarılı bir mimar olmasına rağmen, Haider hala aşkının anılarıyla yaşadığı için aşk hayatında eksiklik hissediyor. Öte yandan, orta sınıf bir geçmişe sahip olan Dilnasheen, en yakın arkadaşının kardeşi Hamza'ya derinden aşıktır ve her ikisi de, üstesinden gelmeleri gereken zorlukların farkına varmadan sonsuza dek birlikte olmaya yemin eder. Dilnasheen'in hayatı, Haider ile yolları kesiştiğinde talihsiz bir hal alır. Haider ve Dilnasheen geçmişlerini unutup hayatlarına devam edebilecekler mi? Yoksa geçmiş, yerleşmeye başladıklarında onları ziyaret edecek mi? Haider ve Dilnasheen geçmişleri ile bugünü ayırt edebilecekler mi?

OYUNCULAR
Faysal Qureshi, Haider rolündedir. Mimardır. Küçüklüğünden beri kuzeni Mehmal'e aşıktır. Bir düğünde Dilnasheen ile tanışıp onunla evlenmeye karar verir.
Hiba Bukhari, Dilnasheen rolündedir. Arkadaşının abisi Hamza'ya aşıktır. Ailesi, Hamza ile ilişkisini öğrenince işin içinden çıkamaz hale gelir. 
Wahaj Ali, Hamza rolündedir. Dilnasheen'e aşıktır. Dilnasheen'e gelen görücü ile yıkılır. Ailesini Dilnasheen ile evlenmek için ikna etmeye çalışır fakat ailesi onu reddeder.
Kiran Haq, Mehmal rolündedir. Kuzeni Haider onu sevmektedir. Amcası onu oğluyla evlendirmek ister. Mehmal ise para ve lüks içinde yaşamak istediği için bu teklifi kabul eder. Fakat evlendiği adam sürekli onu aldatır ve Mehmal pişman olur. Haider'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşar.

Ismat Zaidi Saba Hameed Tanveer Jamal Farhan Ally Agha Ainee Zaidi Tipu Sharif Kamran Jeelani Mizna Waqas Saif Ul Hassan Zahr E Amir Faheema Awan Kanwal Khan
FRAGMAN

2 yorum:

deeptone dedi ki...

buna başladııım :) iyi başladı :)

Nurenna dedi ki...

Deeptone,
iyi başlayıp saçmalayan bir diziydi :)))

Yorum Gönder

 

Nurenna Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review